Endelig sol!

Endelig tittet solen frem idag:-) Jeg tror jeg går under kategorien "værsjuk". Regn og gråvær er triste greier, synes jeg. Men ikke kulde nødvendigvis. En kald, klar vinterdag kan være superfin. Men idag tittet altså solen frem og jeg kjenner energien sive inn, sammen med en stor dose glede.

Når sommeren og solen kommer, får vi et ekstra rom i leiligheten; vinterhagen, eller innebygd veranda hvis man skal kalle en spade for en spade og være mindre fin på det. Å sitte der ute, med en kaffe, lese en bok og være omgitt av planter av ymse slag som avkommet av plantet, er herlig. Eller hive på seg en bikini og bare slenge seg ned på en solmadrass og kjenne brunfargen feste seg. Ikke så verst det heller.

  

Litt utpå dagen, labbet vi ut med pelsdotten, altså hunden. Planen var å se på sprangstevnet som var her, men den gang ei. Pelsdotten, som har tre gjeterhunder i seg, pluss en jakthund, synes at i dag var dagen for å skru på gjeterinstinktet og gjete hester. Det kunne han jo ikke, så dermed satte han i gang med noe som er en blanding av bjeffing, uling og noe jeg ikke vet hva jeg skal kalle. Men til sammen blir lyden grusom høy og veldig irriterende. Av hensyn til hest og rytter, som jo konkurrerte, gikk vi derfra. Men et bilde av herligheten jeg ikke vi sett, klarte jeg i det minste å få med meg:-)

  

Men det er jo en annen herlighet her, nemlig Østmarka. Der møtte vi forøvrig hester på tur, som både travet og galopperte forbi oss, men da var åpenbart gjeterinstinktet skrudd av igjen, slik at pelsdotten brydde seg sånn ca null om hestene. Jeg som faktisk håpet at ulydene og gjeterinstinktet skulle komme frem igjen slik at jeg fikk korrigert han under omstendigheter som innebar at hest og rytter ikke ble forstyrret og fikk konkurransen ødelagt. Så med den sjansen ute, var det bare å labbe videre, kose oss og småprate om alt og ingenting. Fint det også:-)

 #sommer #sol #hage #soleseg #kaffe #drikkekaffe #koseseg #hygge #påturmedhund #påtur #hundeeier #hund #hunder #østmarka #skogogmark #lykke #hverdagslykke #hester #ekvipasje #sprangridning #sprangstevne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

JB

JB

42, Oslo

En uhøytidelig blogg på ramme alvor om hvordan det kan fortone seg når man er på jobbjakt og noen mer eller mindre gjennomtenkte tanker rundt arbeid, arbeidssituasjoner og annet som livet byr på.

Kategorier

Arkiv

hits