Møte med elg, facebookstatus og arbeidsledighet.

Arbeidsledighet og det å bruke skogens fred og idyll til å gå tenke ut hva man skal gjøre er jammen ikke for pyser! Men humoren, takk og lov for humoren og evnen til å le av seg selv:-) Jeg lar dagens facebook-status fortelle hva jeg mener. (for ordens skyld; pelsdotten er voffen i huset. Kjært barn har mange navn)

"Er innmari stolt av meg selv som idag husket på og gjennomførte, til punkt og prikke, alt det man ikke skal gjøre når man plutselig har en elg ett par meter foran seg; Vill fekting med armene, kombinert med annet kreativt kroppsspråk som skulle få pelsdotten til å komme til meg. Det resulterte bare i at både elgen og pelsdotten så på meg med undring i blikket. Det neste jeg gjorde, var å rope høyt og panisk på pelsdotten, mens jeg fremdeles drev på med fekting og mye bevegelse. Det gjorde at pelsdotten ble snappet ut av den rolige tilstanden han var i, hvor han bare sto og så på elgen (og på meg) og satte avgårde mot elgen. Hvordan jeg da oppførte meg, kan ikke beskrives med ord, men jeg vil anta det var mye materiale for komedie. Tilslutt kom pelsdotten, i en hel del, og elgen sto fremdeles på samme flekk. Jeg løp, og man skulle tro at jeg da løp i retning vekk fra elgen. Men neida, jeg løp forbi elgen og deretter vekk. Her er dama som kan beholde roen:-D"

God, meningsfull og inspirerende uke ønskes alle:-)

#arbeidsledighet #humor #facebook #skogogmark #påtur #påturiskogen #naturopplevelse #påtur #livsstilsendring #facebookstatus #hund #hundeeier #familiehund #blandingshund #påturmedhund

2 kommentarer

Ingrid; voksen tilslutt

20.03.2017 kl.21:37

Haha, det er nesten surealistisk. Kom plutselig på en venninne av meg som mente elg var en myte. Det kan vel du skrive under på nå at det ikke er!

JB

21.03.2017 kl.08:56

Det var en spesiell opplevelse ja:-) Jeg bor ved Østmarka og har sett elg flere ganger men da har det vært mer avstand enn bare ett par meter. Mistet hodet helt, så til de grader at jeg må bare le av meg selv men vet at jeg hadde flaks, det kunne gått ille. Forhåpentligvis klarer jeg å beholde roen hvis jeg møter skogens konge igjen:-)

Skriv en ny kommentar

JB

JB

41, Oslo

En uhøytidelig blogg på ramme alvor om hvordan det kan fortone seg når man er på jobbjakt og noen mer eller mindre gjennomtenkte tanker rundt arbeid, arbeidssituasjoner og annet som livet byr på.

Kategorier

Arkiv

hits